fredag 3 maj 2019

V 18

Nu är vi äntligen inne i vårmånaden Maj, även om vårvärmen lyst med sin frånvaro så känner vi ändå att den är påväg.
Denna vecka var en mjukstart efter ett välbehövligt lov. Hoppas ni hade en fantastisk Valborg.
Vi har haft helt läxfritt denna vecka vilket uppskattats av eleverna. Vi hoppas ändå att eleverna tänker på att de har 5:ans glosor att träna på till v 24.

Det är inte mycket kvar av denna terminen och dagarna kommer gå så fort då det är mycket ledigt på våren, två hela veckor i skolan av totalt 6 veckor, sen är det sommarlov.
Eleverna har tillsammans med svenskläraren gått igenom kunskapskraven, på en enkel nivå och de allra flesta eleverna har nog fått upp ögonen för hur mycket och vad som krävs av dem och vad vi lärare tittar på. Därefter har de i svenskan fått planera sina egna lektioner och har varit mycket duktiga på att planera in det de behöver/vill utveckla.


Lilla VM närmar sig och vi vill informera om att eleverna kommer att börja och sluta senare denna dagen. Vi kommer hålla till på Tallhöjdens IP hela dagen där det kommer finnas aktiviteter att göra för alla. Eleverna som ska spela har blivit indelade i lag:  Spanien, Portugal, Tyskland och Argentina. Alla kommer att få tröjor även supportrarna som även de kommer att lottas. De kommer de få chans att prata ihop sig om hejaramsor och göra skyltar mm.

På G

Ledigt 22/5
Lilla VM 24/5


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar